Privacy Statement

Voor elk(e) sitebezoek, transactie of overeenkomst geldt onderstaand privacy- en cookiestatement. Dit privacy- en cookiestatement kan van tijd tot tijd worden aangepast. Op deze website kunt u ons privacy- en cookiestatement altijd inzien.

Doeleinden van gebruik : verwerken uw persoonsgegevens voor (i) de acceptatie van uw bestelling, (ii) het tegengaan van overkreditering, (iii) uitvoering van overeenkomsten met u, (iv) relatiebeheer, (v) managementinformatie, product- en dienstontwikkeling, het bepalen van de (algemene) strategie, (vi) het uitvoeren van analyses en (vii) het nakomen van wettelijke verplichtingen.

Bij de verwerking van persoonsgegevens en de levering van haar diensten kan Easycollect/ Munt-Online samenwerkende partners en eventuele (sub)bewerker(s) inschakelen.

Persoonsgegevens kunnen ook worden gebruikt voor het opsporen van (pogingen tot) onrechtmatige en/of strafbare gedragingen gericht tegen Easycollect/ Munt-Online, haar klanten en medewerkers, alsmede voor deelname aan waarschuwingssystemen welke worden gebruikt ter voorkoming van fraude en overkreditering. Daarnaast kunnen uw persoonsgegevens worden gebruikt om u al dan niet op basis van een voorafgaande selectie te informeren over interessante gelijksoortige aanbiedingen en producten of diensten van Easycollect/ Munt-Online en samenwerkende partners. Informatie voortvloeiende uit de tussen u en Easycollect/ Munt-Online bestaande overeenkomst kunt u per e-mail ontvangen. Commerciële informatie kunt u ook per e-mail ontvangen, als u hiervoor toestemming heeft gegeven. Als u toestemming heeft gegeven voor het ontvangen van nieuwsbrieven kunt u tevens op het door u opgegeven e-mailadres incidenteel benaderd worden om vrijwillig deel te nemen aan een consumentenonderzoek. Als u geen commerciële informatie (meer) wenst te ontvangen, of niet wilt dat uw gegevens worden gebruikt voor direct marketing doeleinden, kunt u dit kenbaar maken aan de betreffende vennootschap.

Met betrekking tot informatie verkregen van Easycollect/ Munt-Online kunt u 7 dagen per week een brief sturen naar Easycollect/ Munt-Online , Afdeling Klantenservice, of een email sturen naar klantenservice@munt-online.nl

Privacy- en cookiestatement oktober 2016

Door de algemene voorwaarden zoals deze worden gehanteerd door Easycollect/ Munt-Online te aanvaarden stemt u tevens in met de mogelijkheid dat u uw persoonsgegevens (laat) gebruiken voor credit scoring. Om afhandeling van klachten en serviceverlening mogelijk te maken kan Easycollect/ Munt-Online gegevens van u die daarvoor noodzakelijk zijn verstrekken aan leveranciers of andere partijen waar Wehkamp mee samenwerkt in het kader van klachtafhandeling en serviceverlening.

Easycollect/ Munt-Online gebruikt uw persoonsgegevens niet voor adressenhandel. Easycollect/ Munt-Online heeft haar gegevensverwerkingen gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) in Den Haag. Deze meldingen kunt u inzien in het openbaar register van meldingen op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Cookies

Cookies zijn kleine tekstbestanden of andere technieken waarmee bij een bezoek aan een website informatie op uw apparaat wordt geplaatst. Zowel Easycollect/ Munt-Online als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Met behulp van de cookies kan er onder meer voor worden gezorgd dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies worden niet gebruikt om privégegevens van uw apparatuur te halen of wachtwoorden te achterhalen.

Er bestaan verschillende soorten cookies. Op de website is een overzicht waarin (i) de gebruikte cookies worden opgesomd (ii) wie het cookie plaatst (wij of een derde partij met een link naar de website van de derde partij) (iii) het doel van het betreffende cookie en (iv) de bewaartermijn. De meeste browsers kunnen zodanig worden ingesteld dat cookies niet geaccepteerd worden of dat u op de hoogte wordt gesteld, wanneer u een cookie ontvangt. Instructies met betrekking tot het aanpassen van de instellingen van de browser vindt u onder ‘Help’ in de toolbar van uw computer.